Monday, 4 June 2012

BAPA SAUDARAKU HEBAT.


Kenangan Bersama Bapa Saudara
Setelah tamat tingkatan 5, aku tidak berkerja. Bapa saudara ku mengambil ku ke Kuala Lumpur untuk menjadi orang gajinya. Aku setuju kerana aku masih tidak berkerja dan dia adalah bapa saudaraku.

Aku tinggal di Ampang Jaya. Keadaan rumahnya tidak begitu besar, hanya 3 bilik tidur dan dua bilik air. Bapa saudara ku bersama isterinya yang berkerja sebagai kerani di sebuah syarikat. Anaknya masih berusia 4 tahun. Keadaan perhubungan keluarganya amat intim dan mereka selalu bergurau bila menonton TV di ruang tamu.

Pada satu malam, mereka menonton TV, tetapi programnya tidak begitu menarik. Mereka mengambil video tape dan menayangkan Movie. Semasa mereka nak memulakan, jam sudah pukul 11.00 malam. Aku disuruh tidur kerana mereka mengatakan mereka nak ke Port Dickson besok.

Aku pun masuk ke bilik ku dan cuba untuk memejamkan mata, namun tidak juga kerana aku digangui olih impian semasa aku di sekolah. Ada jejaka yang aku puja tetapi tidak ku miliki kerana dia telah meneruskan pelajarannya.

Aku terasa nak kencing, lalu ke bilik air. Semasa ke bilik air aku ternampak tayangan TV memaparkan adegan yang memberahikan. Gambar seorang negro mengadakan seks dengan seorang mat salleh perempuan. Aku terpegun, kerana aku belum pernah melihat adegan seks.

Lalu aku jengah, aku lihat bapa saudaraku, namun dia juga melakonkan apa yang tayangan TV lakukan. Ku lihat isterinya mengerang dan aku lihat bapa saudaraku melelapkan mata.

Aku tergamam. Mata ku tajam kekaca TV dan tanpa ku sedari jariku merayau ke dalam seluar dalamku. Ku rasa pantat ku basah dan aku merasai satu perasaan yang amat tidak dapat ku tahan. Aku tidak sedari aku mengerang. Aku terduduk dan ini menyebabkan keadaan yang senyap bertukar menjadi agak bising.

Aku buka mataku dan aku terpegun kerana bapa saudaraku memandang ku sambil dia menguda isterinya. Dia melambaikan tangannya pada ku. Aku takut. namun kerana desakan nafsu aku hampirinya.

Berderau darahku kerana ku lihat konek bapa saudaraku memasuki lubang burit isterinya. Ku terus lari ke bilik. Malam itu ku tidak dapat tidur kerana teringatkan peristiwa yang selama ini tidak pernah aku mimpikan.

Sekembalinya dari Port Dickson, seperti biasa aku mengemas rumah dan keadaan seperti biasa. Sesekali aku terasa bapa saudara ku menjelingku tanpa ku sedari.

Suatu malam isterinya memasuoki bilikku dan memberitahuku bahawa dia akan ke Kuantan selama dua malam. Bapa saudara ku tidak pergi kerana ini adalah urusan resminya. Dia memberitahuku supaya menyiapkan makanan untuk bapa saudaraku semasa dia tiada dirumah.

Pada malam kedua bapa saudaraku balik agak lambat. Dia memanggil ku untuk membuka pintu rumah. Bila ku buka pintu ku dapati dia berkeadaan setengah mabuk. Dia menyuruhku membuka seluar bajunya untuk pergi mandi. Ku membuka semua baju dan seluarnya termasuk seluar dalamnya. Pada mulanya aku agak malu, tetapi bapa saudaraku mengesaku.

Apabila ku buka seluar dalamnya, aku nampak butuhnya yang agak sederhana besarnya. Tidaklah saperti dalam video. Perasaan ku mula resah kerana aku teringat peristiwa malam dulu.

Tanpa paksaan, aku memegang butuhnya dan tangan sebelahku meraba pantatku. Bapa saudara ku mendiamkan diri. Ku teruskan mengosok butuhnya. Tidak berapa lama butuhnya keras dan kepala butuhnya kemerahan kerana gosokanku. Pantatku banyak mengeluarkan air mazi. Ku seronok pula mengosok butuhnya.

Aku rasa tangan bapa saudaraku mula meraba ponggongku. Ku biarkan. Ku tak tahan. Aku sendiri membuka ke semua baju dan kain ku serta seluar dalamku. Dalam hatiku biar apa nak jadi asalkan aku dapat melepaskanperasaanku.

Bapa saudaraku membaringkan ku di sofa yang sama di malam kejadian dulu. Dia mula menghisap puting tetekku. Ku kegelian serta seronok. Tanganku tidak lepas dari mengosok kepala butuhnya. Ku suka begitu. Kurasai air mazi dari butuhnya mula memuntahkan.

Aku tidak dapat nak menahan, lalu aku membawa kepala butuhnya kemulut ku. Ku jilat kepalanya. Dia mengerang. Lalu ku hisap kepala butuhnya. Sedekit demi sedikit butuhnya memasuki ruang mulutku. Ku rasa kepala butuhnya membesar dan hangat.

Bapa saudara tidak melepas peluangnya untuk menhisap pantatku. Sentuhan hujung lidahnya ke biji kelentitku amat mengetarkan badanku. Berpeluh aku dibuatnya. Lama juga aku berkeadaan 69 denganbapa saudaraku.

Bapa saudaraku bangun dan menanya pada ku, sama ada aku pernah melakukannya. Aku diam dan meneruskan gosokankepala butuhnya. Lalu dia berkata, kita lakukan dengan perlahan.

Dia mengangkangkan aku. Pantatku terbuka dan dia menjilatnya. Sambil meletakkan kepala butuhnya ke mulut pantatku, dia mengucupi mulutku. Bau beer dari mulutnya memberikan satu kelazatan.

Kepala butuhnya mula membenamkan hujungnya ke dalam pantatku. Aku terasa perit. Ku pegang pergelangan tangan bapa saudara ku dengan kuat. Dia membisikan agar aku tidak melawan. Dia menyuruhku membuka luas pantatku.

Aku turutkan. Ku mula rasai kepala butuhnya telah mula masuk. Ku rasa pedih dalam pantatku, namun butuhnya meneruskan perjalanannya ke dasar pantatku dengan perlahan dan tenang. Kesakitan dan kepedihan yang aku rasai tadi mula hilang dan rasa sedap dan seronok mula menyelubungiku. Setelah kesemua butuhnya masok kedalam pantatku dia memberhentikannya seketika. Dia menanyaku, “sakit lagi?”

Aku diam dan aku menjawab dengan mengangkat bontotku supaya butuhnya masuk lagi dalam. Keadaan ini menyebabkan ku rasai kepala butuhnya sampai ke dasar pantatku. Alangkan seronoknya.

Kini dia menarik keluar butuhnya dengan perlahan dan aku mengikutnya. Ku sangka hanya itu saja, namun dia memberitahu ku agar relaks dan belum sempat kepala butuhnya keluar dia memasukkan nya semula ke dalam pantatku. Ku rasa sedap... sedap... sedap. Ku bisik, teruskan dan lajukan sikit.

Permintaanku itu dipenuhi. Dia melayarkan bahtera dengan baik dan tanpa sakit. Ku teringat semasa di sekolah dulu perkataan KEMUT. Ku cuba, ah.... ia menambahkan kesedapan dan ku lihat bapa saudaraku mengerang kesedapan. Tetekku mula keras dan putingku basah akibat peloh dan air liurnya.

Seketika ku terasa satu perasaan seperti nak meletup pantatku dan ku tak tahan lalu aku menjerit sambil aku mengigit jarinya. Masa itu ku rasa bertambah geli terutama bila kepala butuhnya mengenai biji kelentitku. Baru ku tahu bagaimana rasanya klimaks.

Ahhhh… sedapnya kalau ku tahu lama sudah ku buat. Bapa saudara ku menyuruh aku meniarap dan mengangkat bontotku.

Sekarang ku faham dia nak melakukan sapertimana dia melakukan dengan isterinya. Dia meludahkan kepada lubang bontot ku. Ku rasa panas air liurnya. Dia mula memasukkan kepala butuhnya ke lubang bontot ku. Dia menyuruh ku membuka lubang bontot ku.

Aku turuti dan aku terasa kepala butuhnya telah masuk ke dalam lubang bontot ku. Ku rasai perit kerana selama ini cuma lalui ONE WAY sahaja. Kini THE OTHER WAY. Dia mengeluarkan semula dan meludahnya sekali lagi. Hangat air liurnya membuatkan aku keseronokkan.

Dia membenamkan butuhnya ke dalam lubang belakang ku. Kali ini sampai ke pangkal butuhnya. Agak lama juga dia melakukan FOWARD-BACK. Ku rasai kepala butuhnya membesar dan dia mengerang. Dia mencabutkan butuhnya lalu menyuruh ku menghisap butuhnya. K

Aku kesat dulu butuhnya kerana ku tidak tahan BAUnya. Setelah kurang baunya Ku hisap kepala butuhnya dan sampai ke pangkal. Dia menyuruh ku hisap kuat kali ini. Ku lakukan dan dari gengaman tanganya ke tetekku ku tahu dia dah nak SAMPAI.

Ku hisap dengan kuat dan dia menjerit dengan serentak ku rasai air maninya memancut terus ke tekakku. Kepanasan air maninya ku rasai masuk sampai ke perutku. Ku hisap dan hisap. Akhirnya butuhnya mula lembik dan air mazinya kembali keluar. Dia berpeluh dan baring atas belakang badanku. Aku juga keletihan serta keseronokkan.

Esoknya seperti biasa dia pegi kerja dan sejak hari itu apabila isterinya tiada di rumah aku akan dapat mengecap kesedapan.

No comments:

Post a Comment