Thursday, 12 April 2012

CINTA MERTUA

Kisah ini berlaku pada diri aku bermula 2 tahun dahulu dan telah berterusan sehingga kini. Aku tidak minta ianya berlaku kerana sebelum ini aku memang hidup bahagia di samping isteri aku yang cantik dengan 7 orang anak. Tiada apa-apa kekurangan pada isteri aku .Dalam bilik tidur pun isteri aku masih hebat. Dia dapat melakukan apa-apa sahaja asalkan kami puas ketika bersama.

Bapak mertua aku telah meninggal dunia pada tahun 1991, meninggalkan Emak Mertua aku dengan 3 orang anak yang masih menuntut di sekolah rendah. Adik-beradik isteri aku kesemuanya 14 orang, begitu ramai tetapi semuanya sudah membawa diri masing-masing, ada yang telah berkahwin dan ada yang berhijrah ke bandar kerana bekerja. Akhirnya tinggal 3 orang yang masih kecil menemani Emak Mertua aku di kampung. Sejak kematian bapaknya, isteri aku semakin rapat dengan Emaknya dan aku bertindak membantu menyara adik-adik ipar aku bersekolah. Hampir setiap bulan, kami akan balik ke kampung yang jaraknya 24 kilometer dari bandar tempat tinggal kami untuk menjenguk-jenguk mereka. Pada setiap musim cuti, biasanya aku akan menyewa sebuah van untuk membawa keluarga aku dan mertua aku serta adik-adik ipar aku bercuti ke tempat-tempat peranginan dan 2 tahun lalu kami kesemua 13 orang mengambil keputusan untuk bercuti secara pakej ke Pulau Tioman melalui Mersing, Johor. Kami mengambil pakej 4 hari 3 malam dan akan tinggal di chalet Kampong Salang, Pulau Tioman. Kami tiba di Mersing pada jam 9:30 pagi dan terus menuju ke pengkalan jeti. Di kaunter tiket, aku menemui agen percutian kami dan dimaklumkan bahawa bot ke Pulau Tioman akan bertolak jam 11:00 pagi tepat. Kami diarah supaya berada di dermaga selewat-lewatnya jam 10:45 pagi.

Sementara menunggu waktu yang ditetapkan, kami menuju ke restoran berhampiran dan makan bersama-sama. Aku perasan, sejak dalam bas menuju ke Mersing, Emak Mertua aku kurang bercakap dan semasa kami sedang makan, dia hanya makan beberapa suap sahaja, itupun hanya nasi sahaja tanpa lauk,lalu aku menegurnya.

“Mak,dari tadi saya tengok Mak senyap aje…!!! Mak tak sihat ker…???” tanya aku tanpa sebarang jawapan. Isteri aku jugak mencelah. ”Makan la,Mak…!!! Mak sakit ker…???” soalan yang sama ditujukan kepada Emak Mertua aku. Dengan suara perlahan, Emak Mertua aku kemudiannya menjawab.

“Mak tak pernah naik kapal, Mak rasa gerun dan takut mabuk…!!!” Emak Mertua aku tu kemudiannya menjawab. Dari jawapannya, aku faham bahawa dia tidak begitu seronok untuk naik bot. Aku cuba menenangkan perasaannya dengan memberitahunya. “Mak jangan takut, nanti Mak duduk sebelah dalam perut bot…!!! Kalau Mak duduk di tengah-tengah, Mak tak nampak laut jadi rasanya macam naik bas sahaja…!!!” kata aku kepada Emak Mertua aku tu.

“Betul cakap Abang Arshad tu, Mak…!!! Mak duduk di tengah-tengah dengan saya dan budak-budak ni semua…!!! Jangan tengok laut…!!!” Isteri aku kemudiannya mencelah. Dengan penjelasan itu, baru aku lihat Emak Mertua aku tersenyum dan menceduk lauk serta terus makan dengan seleranya.

Tiba masa untuk bertolak, kami semua terus menuju ke dermaga. Anak-anak dan adik-adik ipar aku sudah tidak sabar-sabar menunggu untuk menaiki bot. Bersama-sama kami, ramai pelancong-pelancong dari dalam dan luar negara sedang bersedia untuk menaiki bot. Apabila semboyan dibunyikan sahaja, kami semua bergegas-gegas menaiki bot yang bentuknya seperti jet jumbo. Ketika aku mengajak Emak Mertua aku naik, dia minta supaya naik kemudian sekali. Aku akur dan menyuruh isteri dan anak-anak serta adik-adik ipar aku naik dahulu. Setelah keadaan lenggang aku memimpin Emak Mertua aku untuk naik bot tetapi apabila sahaja hendak melangkah, bot mula berayun mengikut ombak, Emak Mertua aku berpatah balik kerana ketakutan. Aku bertanya kepadanya.

“Kenapa,Mak…??? Jom la kita naik,Mak…!!!” aku bertanya kepada Emak Mertua aku, tapi Emak Mertua aku bagaikan tergamam. Aku faham perasaannya dan tanpa disedari aku menceduk bontot tonggeknya dan mengangkatnya naik ke bot. Emak Mertua aku pun kemudiannya terus memaut leher aku dan mukanya disembamkan ke leher aku. Sesampai di atas bot, aku cuba menurunkannya tetapi pautannya semakin kuat bagai tidak mahu melepaskan aku kerana ketakutan. Aku pun terus membawanya ke perut bot dan meletakkannya di atas kerusi. Isteri dan anak-anak aku ketawa geli hati melihat telatah Emak Mertua aku tu. Selepas itu baru dia melepaskan pautannya di leher aku. Ketika itu tanpa disengajakan, apabila aku melepaskan tangannya dari leher aku, Emak Mertua aku menolehkan kepalanya dan bibir kami bersentuhan dan ketika itu, seperti masa terhenti, mata kami bertemu dan aku dapat merasakan kehangatan nafasnya membelai wajah aku. Aku hanya sempat berkata.

“Ooopppsss…maaf,Mak…!!!” aku cuma sempat berkata, dan Emak Mertua aku terus tertunduk malu.

Aku pun terus bangun menegakkan badan dan mencuri pandang pada isteri dan anak-anak aku jika mereka terlihat apa yang berlaku tetapi mereka asyik mentertawakan kami berdua. Setelah setengah jam di tengah lautan, tiada apa-apa yang berlaku. Aku bergerak keluar dari perut bot dan berdiri di belakang untuk menikmati pemandangan di sekeliling yang kelihatan dari jauh, pulau-pulau bertaburan ditengah lautan. Tiba-tiba aku terdengar nama aku diteriak dan aku bergegas masuk ke dalam. Emak Mertua aku sedang tunduk ke bawah dan di tangannya memegang beg plastik .Aku bertanyakan kepada Isteri aku akan apa yang berlaku. Dia memberitahu bahawa Emak Mertua aku tu mabuk laut dan muntah. Aku mengeluarkan minyak angin Cap Kapak dari poket aku dan mengosok-gosok belakang leher Emak Mertua aku. Dia muntah sehingga keluar muntah hijau tetapi apabila aku menggosokkan minyak di lehernya dia mendongak dan menarik nafas dalam-dalam. Aku duduk di sebelahnya sambil memicit-micit pangkal lehernya. Emak Mertua aku tu kelihatan semakin tenang. Dia melentukkan kepalanya di bahu aku dengan matanya pejam.

“Biar la Mak tidur,Bang…!!! Kalau tidak nanti dia muntah lagi…!!!” kata Isteri aku tu kepada aku. Selesai isteri aku berkata kepada aku ,Emak Mertua aku tu terus sendawa mengeluarkan angin dari perutnya.
“Abang peluk Mak tu jangan sampai dia jatuh dari tempat duduknya…!!!” pinta Isteri aku tu.

Tanpa apa-apa perasaan aku memeluk Emak Mertua aku dan memaut pinggangnya. Tubuh kami bergesel-gesel mengikut alunan ombak yang menonggak arus bot. Aku menoleh untuk melihat isteri, anak-anak dan adik-adik ipar aku. Mereka semua terlelap di hayun ombak. Apabila kepala Emak Mertua aku melurut ke dada aku, aku menolaknya semula ke bahu aku. Tiba-tiba bot menghempas dengan kuat. Emak Mertua aku seakan-akan terperanjat dan tangan kirinya memaut kuat ke leher aku. Kepalanya semakin erat di pangkal leher aku sehingga aku dapat merasakan kehangatan dengusan nafasnya. Dadanya dihimpitkan ke dada aku. Aku tersipu-sipu malu tetapi tidak dapat berbuat apa-apa. Aku menjeling Isteri aku lagi tetapi dia telah terlelap lena di kerusinya. Pergerakan bot melawan ombak membuatkan bot beralun-alun. Yang tidur semakin lena. Nafas Emak Mertua aku semakin perlahan, menandakan dia jugak mungkin terlena.

Sekali lagi bot menghempas. Tangan kiri Emak Mertua aku yang sedang memaut leher aku terlepas perlahan-lahan ke dada aku,mengelungsur ke perut dan terhenti betul-betul di celah peha aku. Aku tertegun dan perlahan-lahan mengalihkan tangannya. Apabila aku mengalihkannya, diletak kembali di celah peha aku tetapi kali ini tangannya mengosok-gosok betul-betul di batang kote aku. Batang kote aku ini pulak pantang tersentuh begitu, cepatlah ia mengeras. Sambil tangannya menggosok-gosok, mukanya semakin hampir ke leher aku dan hidungnya ditonyoh-tonyoh. Aku tidak tahu sama ada ia disengajakan atau Emak Mertua aku tu sedang bermimpi. Tiba-tiba semboyan kuat berbunyi dan bot semakin perlahan. Semua penumpang terkejut dan melihat sekeliling.Emak Mertua aku jugak terjaga dan cepat-cepat mengalihkan tangannya. Aku buat-buat tak tahu apa-apa tetapi aku sedar, melalui kerlingan mata aku, aku lihat Emak Mertua aku tu asyik memandang aku. Aku kemudiannya berkata dengan agak kuat.

“Dah sampai…!!!” aku kemudiannya berkata dengan agak kuat dan semua anak-anak aku terjaga serta Isteri dan adik-adik ipar aku. Apabila bot sampai di dermaga, kami semua beratur untuk turun. Di atas jeti, ada sambutan oleh pihak pengurusan chalet terhadap ketibaan kami. Anak-anak semua gembira dan melompat naik. Seperti mula-mula naik bot, kini aku harus mendukung Emak Mertua aku tu naik ke jeti. Di atas jeti berlaku kelucuan. Anak-anak,Isteri dan adik-adik ipar aku terhoyong-hayang berjalan sambil ketawa.

“Ayah, jeti ni bergerak-gerak la…!!! Saya takut…!!!” semua yang mendengarnya tertawa terbahak-bahak melihat telatah mereka yang mabuk darat setelah 2 jam di lautan. Aku jugak tak terlepas, apabila aku turut terhoyong-hayang bersama sambil mendukung Emak Mertua aku. Kami disambut dengan meriah sekali dengan senyuman dan kalungan bunga. Aku masih lagi mendukung Emak Mertua aku sehingga ke darat. Isteri,anak-anak dan ipar-ipar aku terus mengikuti penyambut tetamu ke pejabat pengurusan. Aku menuju ke sebuah kerusi dan cuba menurunkan Emak Mertua aku. Semasa aku meletakkannya di kerusi, tangannya masih memaut leher aku. Kali ini bagai disengajakan, apabila dia melepaskan tangannya, hidung dan mulutnya mengesel mulut aku. Aku buat tak perasan dan melepaskannya duduk.

“Mak tunggu sini dulu, Arshad nak ke kaunter uruskan kunci chalet…!!!” jelas aku kepadanya.Emak Mertua aku tidak menjawab apa-apa, tetapi mata layunya merenung mata aku.

Setelah kami selesai masuk ke chalet masing-masing, aku bersama isteriku dan 2 orang anak kecil aku. Anak-anak yang besar berkongsi sebuah chalet 3 bilik bersama seorang adik ipar aku. Emak Mertua aku berkongsi chalet 2 bilik bersama 2 orang adik ipar aku, kami dihidangkan minuman petang di restoran berhampiran. Kami jugak diberikan penerangan mengenai pakej percutian kami. Selepas ini kami dibenarkan bersendirian bersiar-siar di pantai dan kawasan-kawasan berdekatan. Di Kampong Salang, Pulau Tioman ini ada beberapa buah gerai yang menjual cenderahati, gerai-gerai makanan, gerai-gerai karaoke dan menyewa alatan penyelam. Kami menghabiskan masa bersiar-siar dan bermandian di pantai sehingga lewat petang. Selepas itu kami kembali ke chalet masing-masing dan bersedia untuk makan malam. Selama itu,Emak Mertua aku tu hanya duduk di chalet dan tidak mengikut kembaraan kami. Dia menghabiskan masa dengan tidur dan berehat untuk menghilangkan rasa mabuk lautnya.

Jam 8:00 malam, kami semua bergerak ke restoran untuk hidangan makan malam. Emak Mertua aku duduk di sebelah aku dan Isteri aku. Dia masih tidak banyak bercakap. Kami makan bersama-sama dan selepas makan, aku lihat anak-anak dan adik-adik ipar aku telah berkenalan dengan ramai rakan sebaya mereka dan bermain bersama-sama di kawasan perkampungan itu. Emak Mertua aku terus bergerak ke chaletnya. Katanya,dia hendak berehat .Aku dan Isteri aku bersiar-siar di tepi pantai yang hanya diterangi oleh cahaya lampu pantai yang malap dan cahaya bulan di langit. Kami mencari suatu sudut yang sunyi dan berasmara seperti kami mula-mula baru kahwin dahulu. Apabila kami terasa ingin bersetubuh, kami kembali ke chalet dan terus masuk ke bilik. Oleh kerana anak-anak masih belum balik, kami bersetubuh sepuas-puasnya di dalam bilik. Aku tak tahu kenapa malam ini aku tidak boleh terpancut sedangkan Isteri aku telah 3 kali lemas. Mungkin peristiwa siang tadi bersama Emak Mertua aku tu mengganggu perasaan aku. Walaubagaimanapun,Isteri aku puas dan kerana kepenatan terus terlelap. Ini adalah biasa, setiap kali selepas bersama, dia akan tertidur sehingga pagi. Kalau bom meletup pun dia tidak akan sedar kerana dia akan tetap terbangun pagi, seawal jam 5:00 pagi tiap-tiap hari.

Oleh kerana angin laut begitu hangat, apalagi setelah bertarung selama 1 jam aku berasa rimas dan keluar merayau-rayau seorang diri. Aku duduk di gerai karaoke melihat gelagat orang ramai menyanyi dan bergembira sehingga tidak sedar waktu telah jam 1:00 pagi. Aku bergerak untuk pulang ke chalet. Setibanya di chalet,lampu semua telah dipadamkan. Anak-anak telah terlena tetapi mata aku masih belum mengantuk. Aku duduk di tangga chalet menghadap ke chalet Emak Mertua aku. Aku mengenangkan peristiwa yang berlaku antara aku dan Emak Mertua aku siang tadi. Adakah disengajakan atau tidak. Aku belum pernah bernafsu seks terhadap perempuan lain selain Isteri aku yang cantik dan bertubuh mekar, tetapi hari ini aku terangsang terhadap Emak Mertua aku sendiri. Walaupun dalam usia 54 tahun, Emak Mertua aku tu masih nampak menarik.Tidak terlalu kurus tetapi gebu. Kedua-dua teteknya terasa masih utuh dan keras ketika menghimpit dada aku. Daging pinggangnya masih kental. Aku cuba melawan perasaan aku tetapi keinginan nafsu seks aku masih menggoda aku. Dalam benak aku bertanya sendiri. Adakah dia akan menyerah dengan mudah kalau aku menggodanya…???. Perasaan yakin dan tidak yakin berkecamuk dalam benak aku. Nak buat atau tidak…???. Akhirnya aku berkeputusan untuk mencuba dan aku melangkahkan kakiku ke chaletnya. Di pertengahan perjalanan aku, aku tersentak apabila tiba-tiba Emak Mertua aku berdiri di dalam kegelapan malam di hadapan aku.

“Eh…!!!Mak,nak ke mana…???” tanya aku dengan nada terperanjat. “Mak tak boleh tidur kerana dah puas tidur siang tadi la,Arshad…!!! Arshad nak pergi ke mana…???” kata Emak Mertua aku tu kepada aku dan dia menanyakan aku pulak. “Arshad pun tak dapat lelapkan mata…!!! Kan sejuk ni Mak, kenapa tak pakai baju sejuk…???” aku meneruskan kata-kata aku. “Tak la Arshad,angin malam ni hangat sangat…!!! Kalau Arshad belum nak tidur,temankan Mak jalan-jalan kat pantai kejap…!!!” pintanya.

“Baik la Mak,jom…!!!” jawab aku.Situasi ini telah melenyapkan segala yang aku ranncangkan tadi. Aku tak tahu nak buat apa bila berhadapan dengannya begini lalu aku cuba turutkan kehendakknya sebagai Emak Mertua aku.

Kami bersiar-siar dengan mengikut langkah kakinya. Kami berjalan seiringan dengan jarak selengan sambil bercakap bila perlu sahaja. Tanpa sedar, kami telah berjalan jauh dari tempat penginapan kami. Tiada lagi lampu pantai hanya cahaya bulan menerangi laluan kami. Sesampai di kawasan berbatu, kami memanjat ke atas dan berdiri menikmati angin malam. Emak Mertua aku tu berdiri di atas batu sambil aku duduk lebih kurang 2 meter di belakangnya. Cahaya bulan yang memancar ke tubuhnya menembusi kain batik dan baju kebaya Kedahnya sehingga menampakkan bentuk tubuh yang serta-merta merangsangkan keinginan nafsu seks aku.

“Dia menggoda lagi ker…???”kata hati aku. Tiba-tiba dalam kesunyian malam itu, aku terdengar suara-suara dari dalam semak-semak di belakang aku. Emak Mertua aku jugak terperasan lalu bergerak menuju ke arah aku. “Bunyi apa tu,Arshad…??? Ada orang kat sini la,Arshad…!!!” Emak Mertua aku berkata sambil terus bergerak menuju ke arah datangnya suara tersebut.

Aku menuruti di belakangnya. Langkahnya terhenti apabila terlihat sesuatu. Aku bergerak rapat ke arahnya dan amat terperanjat sekali apabila melihat bayang-bayang 2 manusia sedang enak bersetubuh di hadapan kami. Seketika pulak terdengar di sebelah kanan dan kiri kami. Mereka semua sedang memadu asmara sambil melempiaskan keinginan nafsu seks masing-masing. Keinginan nafsu seks aku terus terangsang tetapi aku melawannya. Tiba-tiba Emak Mertua aku tu bersuara membisik kepada aku.

“Diaorang semua tengah main la, Arshad…!!!”Emak Mertua aku tu berbisik kepada aku. “Ha…aah…!!!” aku hanya mampu menjawab, dan tak tahu nak buat apa. Tiba-tiba leher aku dipaut dan ditarik ke bawah.Emak Mertua aku telah terbaring dengan tangannya memaut leher aku.

“Jangan cakap apa-apa lagi, kita buat macam diaorang tu…!!!” Emak Mertua aku tu berkata kepada aku. Aku tersentak sebentar tetapi aku tahu inilah peluang yang aku inginkan sejak tadi, kenapa pulak aku harus menolak.

Aku pun kemudiannya terus merebahkan tubuh aku keatas tubuhnya dan terus mengucup mulutnya. Lidah dan gigi kami berlaga-laga dengan rakusnya. Sungguh nikmat. Aku ingin menikmati kedua-dua teteknya lalu aku seluk ke dalam bajunya dan meramas-ramas kedua-dua tetek Emak Mertua aku tu. Dia mengerang sambil tangan kanannya menyentap-yentap seluar aku. Aku mengerti kehendaknya lalu bangun dan terus menanggalkan seluar aku. Tanpa seluar dalam, batang kote aku terus menerjah keluar sambil Emak Mertua aku menyelakkan kainnya keatas menampakkan lubang cipapnya yang masih lebat berbulu diterangi cahaya bulan. Dia terus mengangkat kelengkangnya dan aku terus rebah lalu menyucukkan batang kote aku ke pintu lubang cipapnya. Tanpa berlengah-lengah lagi Emak Mertua aku tu pun terus menolak bontot tonggeknya ke atas dan lubang cipapnya terus menelan batang kote aku buat kali pertama pada hari tersebut (kali pertama secara keseluruhannya) sehingga ke pangkal.

Kakinya memaut punggung aku bagai tidak mahu melepaskan batang kote aku. Kami terdiam sebentar dan lubang cipapnya mengemut-ngemut batang kote aku. Nafasnya semakin kuat dan tiba-tiba sahaja dia mengerang dan terus longlai. Aku macam tak percaya.Belum pun aku bermula, dia sudah ke kemuncak. Pautan kakinya dilepaskan dan batang kote aku yang masih keras terbenam di dalam lubang cipapnya. Tiada kata-kata yang keluar dari mulutnya. Dalam kegelapan malam itu, dia menarik tubuh aku rapat ke tubuhnya, mengucup aku dan kemudian menolak aku baring di sebelahnya di atas rumput-rumput yang dibasahi embun bercampur perahan peluh kami berdua. Selepas beberapa ketika, masih tiada kata-kata hanya sekali-kali dia mengucup-ngucup dan menjilat dada aku. Tak tahu apa hendak aku katakan. Masing-masing membisu. Jam tangan aku berbunyi dan aku dekatkan ke mata aku menunjukkan jam 3:00 pagi. Pukul 5:00 pagi, pastinya Isteri aku akan bangun. Apa harus aku katakan jika dia dapati aku dan Emaknya tiada di katil masing-masing…???. Seperti dia mengetahui apa yang sedang aku fikirkan, tiba-tiba Emak Mertua aku bersuara sambil menarik-narik batang kote aku yang mencodak ke langit.

“Masukkan semula Arshad, Mak dah puas tadi…!!! Arshad main la Mak sampai Arshad puas pulak ye…!!!” Emak Mertua aku tu kemudiannya berkata kepada aku. Aku tak tahu apa nak jawab.

Aku kemudiannya terus menghempap tubuhnya dan tusukkan batang kote aku ke dalam lubang cipapnya sekali lagi. Walaupun dia telah puas, dia membantu dengan mengerakkan bontot tonggeknya ke kiri, ke kanan, ke atas dan ke bawah. Sambil menyetubuhinya, aku ramas kedua-dua teteknya dan sekali-sekala aku rapatkan bibir aku ke bibirnya .Sekali-sekala aku lajukan sorongan dan adakalanya aku perlahankan dengan tujuan dapat membangkitkan keinginan nafsu seksnya semula walaupun terpaksa mengambil masa lama sedikit. Harapan aku tidak sia-sia, kemutan lubang cipapnya mula terasa, lidahnya mula minta dinyonyot dan kakinya mula berpaut kuat tetapi apakan daya, aku sudah tidak dapat bertahan dan dengan sekali hujam,batang kote aku terbenam sehingga ke pangkal dan terus menyemburkan air mani aku ke dalam lubang cipap Emak Mertua aku tu buat kali pertama pada hari tersebut (kali pertama secara keseluruhannya) sehingga melimpah keluar bersama-sama dengan batang kote aku yang mula layu.

“Maafkan Arshad,Mak…!!! Arshad tak boleh tahan lagi, Mak…!!!”rayu aku.

“Tak apa la,Sayang…!!!” jawab Emak Mertua aku tu, dan kami terus berpelukan dan berkucupan apabila jam tangan aku berbunyi lagi. Kami terus membetulkan pakaian masing-masing dan meninggalkan tempat kami bermadu dengan insan-insan yang masih bergelimpangan melayari kasih mereka. Setibanya di tempat penginapan kami, aku menghantar Emak Mertua aku tu sehingga ke bilik chaletnya. Sebelum beredar kami sempat berkulum lidah sambil dia meramas-ramas batang kote aku dan aku menjolok-jolok jari aku ke dalam lubang cipapnya. Aku terus membaringkan tubuhku di sebelah Isteri aku dan terlena sehinggalah aku dikejutkan oleh Isteri aku.

“Bang, bangun…!!! Sejam lagi kita nak bertolak ke tempat perkelahan, Bang…!!! Semua dah bersedia, Bang…!!! Apa ni,tidur jauh malam, kan lepak dah…!!! Bangun cepat…!!!” Isteri aku mengejutkan aku. Mata aku terasa kelat tetapi aku harus bangun. Aku bergerak menuju ke bilik air. Di depan chalet aku lihat Emak Mertua aku sedang rancak bergurau dengan cucu-cucunya, tidak lagi terconggok senyap sendirian seperti semalam .Dia memandang ke arah aku sambil tersenyum. Dia nampak riang sekali hari ini. Selepas mandi, aku terus masuk ke bilik. Aku lihat Isteri aku sedang berbaring di atas katil. Apabila nampak aku masuk, dia mula berkata.

“Bang,sebelum pergi,kita main sekejap…!!!” pintanya. “Wow,boleh ker ni…???”aku berkata dalam hati aku. Aku harus memikirkan sesuatu supaya keupayaan aku tidak ketara selepas berhempas-pulas dengan Emaknya malam tadi.

“Phew…!!!Apa aku nak buat ni…??? Rasa macam tak sanggup la…!!!” bisik hati aku lagi. Supaya tidak mengecewakannya, aku pun terus memberi alasan.

“Has, bukan tak nak, tapi kena minum RedBull dulu…!!! Itupun selepas setengah jam baru boleh…!!! Jadi masa tak ada la,Sayang…!!! Kita dah nak bertolak ni…!!!” aku menjelaskan kepada Isteri aku. Penjelasan itu sudah cukup meyakinkan Isteri aku. Dia mengalah tetapi dengan kata-kata. “Tapi malam nanti bagi Has tau…!!!” Isteri aku berkata kepada aku. Aku hanya mampu tersenyum.

Masa untuk bertolak ke jeti untuk menaiki bot ke tempat perkelahan hampir tiba. Bot sudah berada di pengkalan dan pelancong-pelancong sedang berbaris untuk menaiki bot. Dari atas bukit tempat penginapan kami jelas nampak bot besar yang tertambat di jeti. Aku memanggil semua anak-anak aku dan adik-adik ipar aku supaya bergerak ke jeti. Tidak kelihatan Emak Mertua dan Isteri aku. Aku memanggil Isteri aku dan terdengar suara sahutan dari chalet Emak Mertua aku. Sebentar kemudian hanya Isteri aku sahaja yang keluar dan aku bertanya di mana Emaknya.

“Abang…!!! Abang jangan marah ye…!!!” Isteri aku berkata kepada aku. “Kenapa…???”balas aku. “Mak takut dia mabuk lagi naik bot, jadi dia tak nak ikut…!!! Tapi takkan nak tinggalkan dia sorang-sorang aje di sini…???” kata Isteri aku.

“OK la, Has tinggal dengan Mak, biar Abang bawa anak-anak…!!!” aku berkata kepada Isteri aku.

“Woi…!!!Woi…!!! Malam sikit ye…!!! Has,pergi sama anak-anak, Abang temankan Mak…!!! Abang dah pernah ke sini tapi Has baru sekali ini…!!! Jadi Abang kena la temankan Mak…!!!” balas isteri aku. Aku tergamam sebentar dan memandang isteri aku dengan pandangan yang memeranjatkan sambil membalas. “OK, tapi jaga anak-anak baik-baik, jangan ada yang lemas…!!!” balas aku dan disahut oleh isteri aku yang telah sampai ke bawah bukit.

“Jangan takut…!!! Abang jaga Mak baik-baik tau…!!!” sahut isteri aku, dan terus menghilang menuju ke jeti. Perasaan aku bercampur-campur. Tidak suka kerana tidak dapat berkelah bersama-sama anak-anak dan isteri aku. Suka,mungkin peristiwa semalam akan berulang. Tiba-tiba Emak Mertua aku muncul di hadapan chaletnya sambil memandang aku. Aku meneriak kepadanya.

“Mak, kita pergi sarapan dulu kat sana jom…!!!” aku berteriak kepada Emak Mertua aku tu. Emak Mertua aku terus berjalan menuju ke arah aku. Setibanya di samping aku, aku mengulang kembali kata-katanya semalam. “Jangan cakap apa-apa, kita buat macam diaorang…!!!” aku berkata kepada Emak Mertua aku tu. Emak Mertua aku tersenyum mendengarkannya lalu aku kucup sekali di bibirnya. Dia tersipu-sipu seolah-olah malu. Aku pimpin tangannya menuju ke gerai untuk bersarapan.

“Mak kena makan kenyang-kenyang ye, nanti tak cukup tenaga…!!!” kata aku memulakan perbualan.
“Tenaga untuk apa…???”Emak Mertua aku tu bertanya kepada aku. “Untuk main dengan saya lagi la…!!!”lalu aku menjawab. “Ishhh,Arshad ni…!!!” Emak Mertua aku tu hanya menyahut.

Kami bersarapan nasi lemak dan meminta lauk ketam goreng.Emak Mertua aku begitu berselera sekali pagi ini. “Lepas ini kita nak ke mana,Mak…???”tanya aku. “Balik ke bilik la, nak ke mana lagi…???” jawab Emak Mertua aku tu.

Aku terasa gembira sekali dengan jawapannya dan batang kote aku menunjukkan perasaannya sendiri dan mula mengeras. Selesai bersarapan, kami bergerak menuju ke tempat penginapan dan aku bertanya kepada Emak Mertua aku bahawa dia hendak di chalet aku atau chaletnya.

“Dalam bilik Mak la, Sayang…!!! Kalau nak main kat dalam bilik Arshad nanti takut bersepah air mani dan peluh, Sayang…!!! Nanti kalau Hasnah perasan baru padan muka nanti…!!!” Emak Mertua aku tu berkata kepada aku. Aku akur dan kemudiannya terus menuju ke chalet Emak Mertua aku tu.

Setibanya di dalam chalet, aku kemudiannya terus menguncikan pintu dan tingkap-tingkap dan memasang penghawa dingin. Aku kemudiannya terus mendakap tubuh Emak Mertua aku tu dan menjilat mukanya. Dia hanya tegak membatu membiarkan perlakuan aku. Kemudian aku tanggalkan bajunya dan dituruti dengan kainnya. Dia tidak memakai seluar dalam dan berdirilah dia di hadapan aku tanpa seurat benang pun. Dia cuba menutup dadanya dengan telapak tangan tetapi aku melarangnya. Aku arahkan Emak Mertua aku tu berdiri tegak di hadapan aku kerana aku katakan padanya aku hendak menatap tubuh yang melahirkan Isteri aku. Aku kemudiannya terus duduk di tepi katil sambil memerhati setiap sudut tubuhnya. Umurnya 54 tahun. Muka tidak nampak berkedut tetapi jelas sedikit kedutan di atas lehernya. Kulit di atas dadanya sedikit kelihatan kasar tetapi kedua-dua teteknya sederhana dan licin keputihan. Lengannya masih gebu dan kelihatan sedikit lemak di tepi pinggang dan perutnya. Di sebelah kanan bawah perutnya ada parut melintang dari kanan ke kiri, bekas pembedahan untuk mengikat tiub falopiannya bagi mengelakkan kehamilan setelah melahirkan 14 orang anak. Ini bermakna, seberapa banyak aku pancutkan air mani aku, dia tidak akan hamil. Bontot tonggeknya kecil dan melurus dari peha ke betisnya. Sungguh menghairahkan…

Setelah puas aku menatap tubuhnya, aku bangun dan menanggalkan pakaian aku dan bertelanjang bogel di hadapannya. Ketika aku menanggalkan seluar dalam aku, dia memalingkan mukanya tetapi aku merapatinya lalu memegang kepalanya dan mengarahkan pandangannya kepada batang kote aku. Dia mengeraskan kepalanya untuk berpaling semula lalu aku bertanya kepada Emak Mertua aku tu.

“Mak tak nak tengok benda yang masuk ke dalam lubang cipap Mak yang semalam tu ker…???”aku kemudiannya terus bertanya kepada Emak Mertua aku tu.

Tanpa berkata,Emak Mertua aku tu terus memusatkan pandangannya kepada batang kote aku. Kemudian aku pun terus mendongakkannya dan mengucup bibirnya. Cara Emak Mertua aku tu menyambut kucupan aku seolah-olah dia hendak berubah fikiran untuk tidak meneruskannya lalu aku meletakkan tangan aku ke atas kedua-dua teteknya dan perlahan-lahan meramas-ramas kedua-dua putingnya sehingga mulutnya terbukak dan menerima lidah aku. Kami berdua masih berdiri sambil melayan perasaan kami. Emak Mertua aku tu pun mula merangkul leher aku dan sebelah tangannya membelai batang kote aku yang sememangnya telah mencodak keras. Nafasnya semakin kencang, mendengus-dengus dengan kuat. Tiba-tiba Emak Mertua aku tu meronta melepaskan tubuhnya dari dakapan aku. Aku tersentak seketika tetapi apabila Emak Mertua aku tu terus naik ke atas katil dan terlentang mengangkang menampakkan lubang cipapnya dengan gaya seorang perempuan yang kelaparan seks, aku pun terus menerkamnya. Lantas Emak Mertua aku tu pun terus mencapai batang kote aku dan menghalakannya ke lubang cipapnya. Dengan sekali henjut, seluruh batang kote aku terbenam ke dalam lubang cipap Emak Mertua aku tu buat kali pertama pada hari itu (kali ke-2 secara keseluruhannya) bersamaan dengan suaranya yang mengerang kesedapan. Semasa ini kami tidak pandai lagi melakukan “foreplay” maka itu kami terus sahaja saling melakukan hubungan seks bersama.

Setiap tolakkan masuk batang kote aku ke dalam lubang cipap Emak Mertua aku tu disambut dengan suara mengerang dari mulut Emak Mertua aku tu. Sorong-menyorong batang kote aku semakin laju, seirama dengan ayakan bontot tonggeknya. Lidah aku dinyonyot sambil tangan aku meramas-ramas kedua-dua teteknya sehinggalah tubuhnya mengejang dan mengigil akibat kepuasan keinginan nafsu seksnya telah memuncak. Aku hentikan gerakan aku seketika sambil menekan batang kote aku dengan sedalam yang mungkin.

“Uhhhhggg…uhhhhgggggg…!!!” suara garau mengerang kesedapan keluar dari tengkoroknya menandakan nikmat yang amat sangat diikuti dengan tubuhnya yang terus longlai tidak bermaya.

Setelah keadaan reda, aku pun teruskan gerakan batang kote aku keluar-masuk di dalam lubang cipap Emak Mertua aku tu. Dalam kedinginan penghawa dingin pun tidak dapat menahan curahan peluh kami, bersatu membasahi tubuh dan tilam tempat kami saling melakukan hubungan seks bersama. Aku pun memperlahankan gerakan batang kote aku yang licin keluar-masuk di lubang cipap nikmat Emak Mertua aku tu yang telah dibasahi lendir yang terbit hasil nikmat hubungan seks di antara kami berdua. Dadanya turun naik dengan nafasnya yang kencang seperti orang yang baru menamatkan perlumbaan 100 meter di padang. Dalam usia Emak Mertua aku tu 54 tahun, staminanya tidak sekuat keinginan nafsu seksnya lagi tetapi keperluan keinginan nafsu seksnya amat diperlukan untuk terus menikmati kepuasan seks. Aku mengalah dan terus mencabut batang kote aku dari dalam lubang cipap Emak Mertua aku tu lalu berbaring di sebelahnya, menunggu sehingga kepenatannya reda. Dalam keadaan lemah longlai itu tangannya mencapai batang kote aku dan membelai perlahan-lahan sehingga lendir di batang kote aku kering dibuatnya. Emak Mertua aku tu terus berpaling memandang aku sambil tersenyum puas.

“Biar Mak rehat sekejap ye, Sayang…!!!” rayunya pada aku.Aku hanya menganggukan kepala aku.

Dalam pada itu, aku meletakkan tangan aku pada lubang cipapnya dan meraba-raba lubang cipap nikmat tersebut. Emak Mertua aku tu pun terus membukak luas kelengkangnya supaya aku dapat terus mainkan jari-jari aku. Mungkin kerana terlalu keletihan, Emak Mertua aku tu pun terus terlena. Aku bangun mencari tuala dan aku kesat sehingga kering lendir yang membasahi lubang cipap Emak Mertua aku tu. Setelah kering, aku menghempapnya lalu memasukkan batang kote aku ke dalam lubang cipap nikmat Emak Mertua aku tu dan mengerakkannya perlahan-lahan. Emak Mertua aku tu pun terus membukak matanya dengan lesu dan membiarkan aku menyetubuhinya. Lebih kurang 5 minit kemudian aku terus melepaskan air mani benih kasih aku ke dalam lubang cipap Emak Mertua aku tu buat kali pertama pada hari itu (kali ke-2 secara keseluruhannya). Sekali lagi lubang cipap Emak Mertua aku tu dibasahi dengan air mani aku. Dia masih terlena dan setelah aku mencabut batang kote aku keluar,a ku turut terlena di sisinya. Bila aku tersedar, jam dinding telah menunjukkan pukul 12:30 tengahari dan perut aku terasa lapar. Emak Mertua aku tu masih nyenyak dengan dengkuran perlahan. Aku bangun dan terus ke bilik mandi untuk membersihkan tubuh aku dan apabila aku keluar dari bilik air, dia masih lena. Aku duduk di kerusi di hadapan katil sambil menatap tubuhnya. Dalam hati aku bertanya sendiri, mengapakah mesti Emak Mertua aku tu menjadi wanita selepas Isteri aku yang aku tiduri…???. Sampai bilakah hubungan ini akan berterusan…???

*********************************************************************************

Setelah sekian lama aku duduk memerhatikan tubuh badan Emak Mertua aku yang baru aku gauli dengan nikmatnya bertelanjang bulat di atas katil, aku kemudiannya terus bangun untuk mengejutnya.

“Mak…!!!Mak…!!!” aku memanggil Emak Mertua aku tu. Terasa janggal pulak memanggilnya ‘Mak’ selepas apa yang kami berdua telah lakukan bersama. “Mak…!!!Bangun,Mak…!!!” aku pun terus mengejutkan Emak Mertua aku tu. Apabila dia membukak matanya, bagai seorang yang baru dikejutkan dari mimpinya, dia cepat-cepat menarik selimut untuk menutupi tubuhnya yang bertelanjang bulat. Dengan rambutnya yang kusut masai dan baru bangkit dari tidur, barulah kelihatan seperti seorang perempuan tua seusia umurnya. Aku duduk di sisinya sambil memegang bahu dan terus berkata.

“Mak,Arshad ni…!!! Bangun dulu dan kita pergi makan tengahari, Mak…!!!” aku terus berkata kepada Emak Mertua aku tu. Seolah-olah baru tersedar dari lamunan dia terus menjawab. “Oh,Arshad…!!!”Emak Mertua aku tu pun terus menjawab lalu terus bangun dan melepaskan selimut yang menutupi tubuhnya dan terus bergerak ke bilik air. Dengan bertuala aku pun terus mengikutnya ke bilik air.

Dia telah merapatkan pintu bilik air lalu aku mengetuk untuk masuk. Tiada jawapan seketika lalu aku menolak pintu bilik air dan masuk. Aku lihat seorang wanita tua dan dia telah menanggalkan gigi palsunya sedang mencangkung membuang air kecil. Bersama air kencingnya, meleleh keluar lendir berwarna putih. Matanya memandang ke bawah melihat lendir putih yang banyak sekali keluar bersama air kencingnya sambil berkata.

“Banyaknya air mani Arshad kat dalam lubang cipap Mak ni, Sayang…!!!” Emak Mertua aku tu berkata kepada aku.

Apabila dia mendongak semula memandang kepada aku, wajahnya tanpa gigi palsunya tampak terlalu tua. Alangkah anehnya perasaan aku, keadaan wajahnya membuatkan aku semakin terangsang kuat lalu aku membuka tuala aku dan menunjukkan batang kote aku yang keras mencodak kedepan. Dia cuba menyembunyikan mukanya dengan menutupnya dengan kedua-dua belah tangannya. Aku bergerak rapat ke arahnya yang sedang mencangkung dan menariknya bangun berdiri di hadapan aku. Aku terus kuakkan tangannya lalu menatap wajahnya tetapi dia cuba menundukkan wajahnya mengelak dari tatapan aku. Aku menundukkan kepala aku dan mencapai bibirnya dengan mulut aku tetapi dia berpaling dan berkata.

“Jangan tengok Mak macam ni,Sayang…!!! Mak malu la,Sayang…!!!” Emak Mertua aku tu terus berkata kepada aku. Tanpa banyak bicara aku mengangkatnya lalu membawanya keluar dari bilik air dan membaringkannya di atas katil. Aku telah terlalu terangsang dan tidak boleh mengawal perasaan aku lagi. Aku terus naik ke atasnya dan mendepangkan kedua-dua tangannya. Dia memalingkan mukanya mengelak dari pandangan aku. Aku jerit kepadanya.

“Pandang sini, Mak…!!!” Emak Mertua aku tu terkejut dengan suara aku yang meninggi tetapi dia menuruti arahan aku dan memandang ke arah aku.

Aku kemudiannya terus merapatkan mulut aku ke mulutnya yang tanpa gigi. Aku belah mulutnya dengan lidah aku dan melahapnya dengan rakus. Batang kote aku masih terletak di atas perutnya. Aku lepaskan tangannya, memaut rambutnya sambil berkucupan. Air liur kami berdua bertakung dengan banyak sehingga meleleh-leleh keluar bercampur-baur. Tangannya memaut tengkok aku dan kami terus berkucupan selama beberapa minit lagi. Kemudian aku turun dari tubuhnya dan berbaring di sisinya. Aku mengerengkan tubuh aku dan memeluknya. Aku lihat air mata Emak Mertua aku tu meleleh keluar dari matanya. Dia menangis dengan senyap. Aku menongkat kepala aku memandangnya dan sebelah tangan aku memegang kedua-dua teteknya.

“Kenapa Mak menangis…???” aku bertanya kepada Emak Mertua aku tu.

“Arshad, kita dah lakukan dosa besar,Sayang…!!! Mak rasa berdosa sangat pada Hasnah…!!! Mak kesian sangat pada dia, Sayang…!!!” jawab Emak Mertua aku tu.Timbul rasa kekesalan pada dirinya dan dia terus menyambung lagi. “Mak rasa kita lupakan apa yang telah kita lakukan dan kembali seperti biasa, Sayang…!!!” sambung Emak Mertua aku tu lagi. Aku hanya terdiam tanpa kata-kata. Aku cuba mencium bibirnya tetapi dia mengelak dan mengetapkan bibirnya dan terus berkata kepada aku.

“Walaupun Mak akan rasa kekosongan tetapi biarlah ia berlalu dengan sendirinya, Sayang…!!! Maafkan Mak, Arshad Sayang…!!!” Emak Mertua aku tu terus berkata kepada aku. Situasi begini membuatkan aku panik lantas aku terus bangun mengenakan pakaian aku dan beredar keluar dari chaletnya membiarkan Emak Mertua aku tu bersendirian. Kemudian aku terus menuju ke restoran untuk mengisi perut aku yang lapar sambil melayani fikiran aku yang berserabut dengan seribu persoalan.

Selesai makan, aku duduk di jeti, cuba untuk menenangkan fikiran aku. Setelah dia mengajar aku betapa enaknya perlakuan hubungan seks sumbang mahram ini, tiba-tiba dalam sekelip mata dia cuba mengakhirinya. Aku masih mengingini untuk meratah puas-puas tubuhnya. Bagaimana akan aku hadapinya selepas ini…???. Aku bertekad untuk bersemuka dengannya sebelum isteri dan anak-anak aku pulang sekitar jam 6:30 petang ini. Jam aku menunjukkan pukul 2:30 petang dan Emak Mertua aku tu tidak kelihatan di mana-mana. Dia pasti masih berada di chaletnya. Aku terus menuju ke restoran untuk membelikan makanan untuk dibawa kepadanya. Aku melangkahkan kaki aku menuju ke chaletnya dan sesampai di pintu chalet, aku mengetuk dan Emak Mertua aku tu terus membukak pintu. Belum sempat aku mengatakan sesuatu dia mula bersuara.

“Arshad, Mak nak cakap sikit dengan Arshad…!!!” Emak Mertua aku tu berkata kepada aku lalu dia duduk di atas kerusi. Aku pun terus menghulurkan makanan yang aku belikan seraya berkata. “Nah,Mak…!!! Arshad belikan Mak nasi bungkus tadi…!!! Mak makan la dulu ye, selepas ni kita boleh berbincang…!!!” kata aku kepada Emak Mertua aku tu.

“Takpe la, letak dulu kat atas meja ni…!!! Nanti Mak akan makan…!!! Kita mesti bincang dulu ye, Sayang…!!!” balasnya. Aku duduk di kerusi berhadapan dengannya lalu memusatkan pandangan aku ke arahnya. Emak Mertua aku tu cuba mengelak pandangan aku. Dia tidak memandang tepat kepada aku. Aku jadi sedikit gementar untuk menghadapi suasana ini tetapi aku kuatkan semangat dan memulakan bicara.

“Mak, kalau Mak nak bincang tentang apa yang kita dah lakukan, Arshad bertekad, walau apapun yang akan berlaku, Arshad tetap mahu MAIN dengan Mak…!!!” kata aku kepada Emak Mertua aku tu memulakan bicara. Belum sempat aku menyambung kata-kata aku, dia menyampuk.

“Arshad, apa yang kita lakukan ni berdosa, sayang…!!! Mak tak tahu kenapa Mak buat macam ni, dengan menantu kesayangan Mak pulak tu…!!! Terus-terang Mak katakan, Mak memang bernafsu kuat…!!! Selepas arwah Bapak meninggal, Mak masih boleh bertahan lagi tapi sejak Pak Ayub mengusik-usik Mak hari tu, tiba-tiba Mak rasa Mak masih perlukannya lagi, Sayang…!!! Keinginan nafsu seks Mak kembali lagi walaupun Mak dah tua ni, Sayang…!!!” sampuk Emak Mertua aku tu.

“Mak, keinginan nafsu seks akan pergi selepas kita mati…!!! Selagi kita hidup, selagi itu kita akan mempunyai keinginan nafsu seks,Mak…!!! Semalam Mak dah ajar saya curang dengan isteri saya dan saya dah mula seronok MAIN dengan Mak tapi tiba-tiba Mak nak cerita pasal dosa pulak…!!! Saya nak Mak faham betul-betul, saya tetap nak teruskan apa yang kita dah mulakan, Mak…!!!” aku berkata kepada Emak Mertua aku tu. Suara aku mula meninggi.

“Kita ikutkan saja hati kita, orang lain tak perlu tahu…!!! Bila saya nak, Mak mesti beri…!!! Kalau tidak, saya akan lakukan perkara yang Mak tak ingin tahu…!!! Fahamkan itu dan jangan banyak cakap lagi…!!!” aku mula mengherdiknya. Dia kelihatan terperanjat dengan tingkahlaku aku dan menunjukkan kegelisahannya. “Sekarang makan dulu, lepas ini kita MAIN…!!!” aku menyambung dengan batang kote aku mula mengeras.

“Mak belum lapar lagi,Sayang…!!! Nanti karang Mak makan la…!!!” balasnya sayu. Aku terus memerintahnya. “Kalau gitu, naik atas katil dan bukak baju Mak sekarang jugak…!!!S aya dah tak tahan nak MAIN dengan Mak sekarang ni…!!!” aku sendiri terkejut dengan kata-kata yang aku keluarkan tetapi keinginan nafsu seks aku telah mengawal diri aku. Aku mesti menyetubuhinya lagi.

Emak Mertua aku tu pun terus bangun dan berlalu masuk ke bilik,menanggalkan pakaiannya satu-persatu dan baring meniarap di atas katil.Aku dengan masih berpakaian membaringkan diri di sebelahnya.Aku mengusap rambutnya dan merapatkan bibir aku ke pipinya lalu menciumnya.Serentak dengan itu,dia mengerengkan tubuhnya menghadap aku sambil tersenyum.

“Mak, maafkan Arshad kerana berkasar dengan Mak tadi…!!! Kalau Mak nak lupakan bahawa kita telah buat perkara ini, Arshad akan bangun dan tinggalkan bilik ni…!!!” aku mulakan berkata kepadanya. Belum sempat aku nak menghabiskan ayat aku, Emak Mertua aku terus menyambut kata aku.

“Dah la Arshad, kita dah terlanjur jauh…!!! Mak sangat-sangat memerlukan seorang lelaki dalam hidup Mak sekarang ni…!!! Kalau Arshad sudi, Arshad boleh jadi lelaki tu…!!!” Emak Mertua aku tu menyambut kata aku. Aku cuba mendapatkan kepastian daripadanya.

“Maksud Mak, kita akan teruskan begini…???” aku menyambung. Dia hanya menganggukkan kepalanya mengiakan. Aku terasa lega kerana kini aku tidak berlawan dengan perasaan aku lagi dan tidak bertepuk sebelah tangan.

Buat seketika aku ketepikan perasaan aku terhadap Isteri aku sendiri, iaitu anak perempuannya sendiri. Aku terus menarik Emak Mertua aku tu naik ke atas tubuh aku dan kami berkucupan sambil tangan aku meraba-raba belakang tubuhnya. Tangan aku singgah di bontot tonggeknya yang berisi dan aku ramas-ramas perlahan-lahan.

“Arshad, sebelum Hasnah dan anak-anak balik…!!!” Emak Mertua aku tu terus berkata kepada aku. Aku faham maksudnya dan menyekat kata-katanya dengan menarik rapat mulutnya dan menolak lidah aku ke dalam. Dia menyambut dengan menyonyot-nyonyot lidah aku. Sambil memeluknya, aku mengolekkan badan dan menghempap tubuhnya. Aku meneruskan meraba ke atas kedua-dua teteknya dan meramas-ramas perlahan-lahan. Nafas Emak Mertua aku tu semakin kuat dan kencang. Dia telah menunjukkan tanda bersedia untuk disetubuhi. Aku bangun perlahan-lahan dan melepaskan kucupan kami lalu membukak baju dan seluar aku. Dia terlentang di katil sambil tangannya meraba-raba bibir lubang cipapnya yang kelihatan berkilat-kilat diselaputi lendirnya sendiri.

Perlahan-lahan aku menghempap tubuhnya lagi dan menemukan mulut kami. Kami berkucupan dan kedua-dua teteknya terhempap oleh dada aku. Aku mengesek-gesekkan tubuh kami dengan mengoyang-goyang perlahan-lahan. Aku kemudiannya terus menyusurkan tangan kanan aku ke lubang cipapnya dan memain-mainkan jari-jari aku di situ. Sekali-sekala aku jolokkan jari-jari aku ke dalam lubang cipap nikmatnya. Seiringan dengan itu,dia mengoyang-goyangkan bontot tonggeknya.

“Arshad,masukkan cepat,Sayang…!!! Emak Mertua aku tu terus merayu.

Dengan itu,aku pun terus bangun dan memegang kedua-dua kaki Emak Mertua aku tu dan terus mengangkangkannya. Perlahan-lahan aku letakkan kepala batang kote aku ke mulut lubang cipap Emak Mertua aku tu dan menolak sedikit demi sedikit sehingga terbenam keseluruhannya ke dalam lubang cipap Emak Mertua aku tu buat kali ke-2 pada hari tersebut (kali ke-3 secara keseluruhannya) .Apabila kepala batang kote aku mencecah pangkal rahimnya, dia mengerang kesedapan. Aku terus rebahkan tubuh aku menghempap tubuhnya sambil menyorong dan menarik batang kote aku keluar-masuk perlahan-lahan. Matanya pejam menahan kenikmatan dari pergerakan batang kote aku. Aku merapat ke telinganya dan membisik.

“Sedap tak,Mak…???” bisik aku ke telinga Emak Mertua aku tu. Dia hanya menganggukkan kepala dan aku menyambung lagi. “Kita buat selalu, ye Mak…!!!” sambung aku lagi. Dia membalas dengan suara yang tersekat-sekat menahan kenikmatan.

“Arshad mesti selalu jenguk-jenguk Mak nanti ye, Sayanggg…!!! Kita boleh la MAIN SEKS selalu nanti, Sayanggggg…!!!” balas Emak Mertua aku tu dengan suara yang tersekat-sekat menahan kenikmatan.

Bila aku menghentikan pergerakkan batang kote aku, Emak Mertua aku tu akan mengayak-ayak bontot tonggeknya seperti tak sabar untuk menikmati puncak kenikmatan. Aku teruskan gerakan sorong-tarik batang kote aku dengan perlahan-lahan dan sekali-sekala aku henyak-henyak batang kote aku dengan sekuat-kuatnya. Setiap kali dia menerima henyakkan batang kote aku, dia akan mengerang. Tiba-tiba dia mengayak bontot tonggeknya dengan laju sambil mendesah merayu kenikmatan.

“Arshad, Mak dah nak sampai… Mak dah nak sampai… Mak dah nak sampai… laju…laju lagi, Sayanggg…!!!Ooohhh…aaarrrggghhh…aaahhh…aaahhh…aaaaahhhhh…!!!” bunyi suara Emak Mertua aku tu mendesah merayu kenikmatan. Serentak dengan itu aku terus melajukan pergerakan batang kote aku dan…

“Uuuhhhh…Sampai, Sayanggggg…!!!” bunyi desahan kenikmatan dari mulut Emak Mertua aku tu dan terus memancutkan air kasih. Tidak lama kemudiannya aku pun terus memancutkan air mani aku dengan agak banyaknya ke dalam lubang cipap Emak Mertua aku tu buat kali ke-2 pada hari itu (kali ke-3 secara keseluruhannya). Tubuhnya mengeletar kenikmatan menerima pancutan air mani kasih aku ke dalam lubang cipapnya. Mulutnya mencari-cari mulut aku dan mengucup aku dengan rakusnya. Kami sampai serentak dengan peluh membasahi tubuh kami. Selesai pertarungan kami, kami sama-sama terbaring terlentang menghadap ke siling untuk menenangkan nafas kami kembali, masing-masing senyap tanpa berkata-kata buat seketika. Sesekali aku menoleh kepada Emak Mertua aku tu, dia tersenyum lemah bila mata kami bertentang. Dia kelihatan gembira. Begitu jugak dengan aku. Setelah nafas kami berdua kembali tenang, kami berpelukkan dan berkucupan. Aku memberanikan diri menyatakan aku cinta padanya dan mahu kerap bersamanya apabila ada kesempatan dan dia membalas dengan mengatakan dia jugak telah jatuh cinta pada aku dan terasa amat sayang pada aku, sebagai menantu lelaki kesayangannya dan jugak sebagai kekasihnya.

Dia berjanji akan selalu menyerahkan tubuhnya untuk aku kerjakan selagi ada kesempatan yang mengizinkan. Dia memerlukan lelaki dan lelaki itu adalah aku. Sebelum kami membersihkan diri masing-masing untuk menyambut kepulangan Isteri dan anak-anak aku, kami sempat bertarung melakukan hubungan seks buat kali ke-3 pada hari itu (kali ke-4 secara keseluruhannya) tetapi secara sederhana dengan penuh kasih sayang. Bila telah sampai ke kemuncaknya, aku pun terus memancutkan air mani aku dengan agak banyaknya ke dalam lubang cipap Emak Mertua aku tu buat kali ke-3 pada hari itu (kali ke-4 secara keseluruhannya) dan cukup untuk kami berdua merasa puas dan nikmat.

Petang itu kami berdua duduk di jeti, menunggu rombongan perkelahan pulang dan lagak kami seperti mertua dan menantu.Walaupun kami berdua ingin duduk berpelukkan seperti pasangan lain yang duduk di jeti bersama-sama kami, kami terpaksa menahan perasaan tersebut.

“Arshad, jangan sampai sesiapa sedar hubungan kita, terutama Hasnah dan anak-anak Mak yang lain, ye Sayang…!!! Nanti kecoh jadinya, Sayang…!!!” Emak Mertua aku tu memulakan perbualan sambil berpesan kepada aku. Aku menyampuk.

“Baik la,Mak…!!!Kita sama-sama jaga perasaan kita depan diaorang,walaupun saya ingin peluk Mak sentiasa…!!!”sampuk aku. “Mak jugak rasa macam tu, Sayang…!!! Kalau boleh Mak nak Arshad peluk Mak selalu…!!!” balasnya.

“Mak tak pernah bercinta dan tak pernah tahu akan rasa cinta itu bagaimana agaknya tetapi hari ni Mak rasakan bahawa perasaan cinta pada Arshad begitu membara sekali, Sayang…!!! Dulu Mak kahwin dengan arwah Bapak atas kehendak orang tua, Sayang…!!! Sehingga la Mak melahirkan 14 orang anak, perasaan cinta tu tak pernah wujud dalam hidup Mak ni, Sayang…!!! Mak cuma rasa bahawa hubungan Mak dengan arwah Bapak adalah kerana tanggungjawab Mak sebagai seorang isteri kepada suaminya sahaja, Sayang…!!!” Emak Mertua aku tu mula bercerita dan aku hanya mendengarkan sahaja. Dia meneruskan lagi.

“Hari ni,Mak dapat rasakan cinta…cinta Mak pada Arshad…!!! Kalau la kita tidak ada hubungan muhrim, Mak nak sangat bernikah dengan Arshad dan hidup bersama sebagai isteri Arshad supaya Mak dapat menikmati sepenuhnya rasa cinta yang tak pernah Mak alami selama ini, dan Mak nak nikmatinya sehingga ke akhir hayat Mak nanti,Sayang…!!!” sambung Emak Mertua aku tu lagi.

“Bagi saya Mak, saya pernah bercinta, cinta pada Hasnah, isteri saya dan anak Mak…!!! Mak pun tahu bagaimana saya lalui zaman itu 22 tahun yang lalu…!!! Saya sendiri yang beritahu Mak dan arwah Bapak pada masa tu bahawa saya cintakan anak Mak dan mahu mengahwininya…!!! Sehingga sekarang pun kami tetap macam dulu,Mak…!!! Kami masih menyintai antara satu sama lain,Mak…!!!” aku menjelaskan kepada Emak Mertua aku tu.

“Tapi pada hari ini, saya telah jatuh cinta pada Maknya…!!! Dulu saya jelaskan pada Mak bagaimana saya cintakan anak Mak tetapi pada hari ini saya masih tetap cintakan Hasnah, Mak…!!! Pada hari ini jugak la saya dapat rasakan cinta saya pada Mak…!!! Cinta bagi kali kedua ini amat berlainan dan hebat sekali, Mak…!!! Di sini, Mak di hadapan saya…!!! Saya tak dapat menyentuh Mak di khalayak ramai, perasaan rindu saya pada Mak dah mula terasa apa lagi selepas ini kita akan berjauhan buat sementara dan akan berjumpa sekali-sekala jika ada kesempatan aje…!!!” jelas aku lagi.

Kami sempat berbual panjang, menjelaskan perasaan masing-masing dan merancang masa depan kami. Bila dan bagaimana kami dapat bertemu dan meneruskan hubungan kami supaya tidak dihidu oleh sesiapapun. Untuk hari-hari seterusnya percutian ini kami berjanji tidak akan melakukan apa-apa supaya jauh dari syak-wasangka sehinggalah Hasnah, anak-anak dan adik-adik ipar aku pulang. Pada malam itu, kami semua makan bersama. Aku teringatkan janji aku pada Isteri aku untuk memuaskan keinginan nafsu seksnya pada malam ini. Aku ragu-ragu jika aku akan mengecewakannya pada malam nanti kerana seluruh tenaga aku telah aku kerahkan untuk Emaknya siang tadi. Maka itu, selepas makan aku minta izin pada Isteri aku untuk merayau-rayau sendirian pada malam itu dan berjanji akan pulang awal untuk melayani keinginan nafsu seksnya pulak. Seawalnya tadi, keinginan nafsu seksnya memang sudah berkobar-kobar tetapi dia mengizinkan aku setelah aku membuat janji padanya.Tujuan aku adalah untuk membeli minuman bertenaga “Red Bull” dan menongakknya supaya tenaga aku kembali untuk melayan keinginan nafsu seks Isteri aku pulak.

Nasib aku kurang baik, tidak terdapat kedai yang menjualnya. Aku mula risau dan terus menyusur di gerai-gerai Kampung Salang, Pulau Tioman. Aku berhenti untuk minum di sebuah gerai minuman untuk membasahkan tekak aku apabila nasib menyebelahi aku. Gerai itu ada menjual kopi Tongkat Ali. Aku minum sehingga 2 gelas sehingga badan aku berpeluh kepanasan walaupun cuaca malam itu dingin sekali. Selepas menghabiskan 2 gelas, aku pun beredar untuk pulang ke chalet dan ke bilik untuk bertarung kali kedua pulak, kali ini dengan Isteri aku. Nampaknya Kopi Tongkat Ali tidak mengecewakan aku atau mungkin ketika aku menyetubuhi Isteri aku, aku membayangkan Emaknya. Yang penting, Isteri aku puas. Seperti biasa sebelum aku terpancut, dia sampai ke puncak nikmat sebanyak 2 kali dan terus terlena kepenatan. Malam itu aku tidur nyenyak dan hanya tersedar pada jam 6:00 pagi keesokannya.

Aku keluar bersiar-siar menyedut udara pagi di tepi pantai. Semasa aku turun dari chalet, aku menoleh ke chalet Emak Mertua aku. Dia tidak kelihatan, mungkin belum bangun tidur kerana terlalu penat. Jam 7:30 pagi semua berkumpul untuk sarapan pagi. Aku dan Emak Mertua aku saling pandang-memandang sesekali. Aku rindu untuk memeluknya tetapi apakan daya.Emak Mertua aku jugak berperasaan yang sama. Dia menceritakan pada aku selepas kami dapat bersama, setelah pulang daripada percutian.

Jadual hari itu, kami semua dibawa untuk membuat ‘Jungle Tracking’ untuk berkelah di air terjun dan melihat hidupan liar di sekeliling Pulau Tioman itu. Kali ini,aku dan Emak Mertua aku tu ikut bersama. Kerap Isteri aku suruh aku membantu memimpin Emaknya. Walaupun kami mempunyai kesempatan tetapi kami dapat mengawal diri menunaikan janji kami. Aku berlagak sebagai menantu yang baik dan bertanggungjawab dan Emak Mertua aku tu menjalankan peranannya sebagai seorang tua yang tidak berdaya berjalan jauh. Sesekali aku mendukungnya. Isteri aku kelihatan bangga kerana aku nampak sayang dengan Emaknya dan menjaganya dengan baik. Hari itu berjalan dengan tenang.

Pagi keesokannya kami menghabiskan masa bersiar-siar di Kampung Salang, Pulau Tioman kerana selepas makan tengahari kami akan pulang ke tanah besar di Mersing, Johor.Bot kami bertolak pulang pada jam 2:00 petang. Pada kali ini, Emak Mertua aku tidak mabuk lagi. Dia boleh naik dan turun sendiri dari bot. Kami sampai ke daratan jam 4:00 petang setelah 2 jam perjalanan.Jam 4:30 petang kami terus bertolak dengan bas perlancongan untuk pulang ke bandar.

Seterusnya, perhubungan aku dengan Emak Mertua aku berjalan dengan baik sehingga ke hari ini tanpa dapat dihidu oleh sesiapa. Kini hubungan kami telah berjalan selama 2 tahun. Sebagai seorang kontraktor, masa aku tidak terkongkong. Aku menyerahkan kerja-kerja pada pembantu aku. Urusan pejabat ditangani oleh Isteri aku dan adik-adik ipar aku. Kini kunjungan aku ke rumah mertua aku semakin kerap tanpa ditemani oleh Isteri aku kerana terlalu sibuk dengan urusan pejabat yang sengaja aku sibukkannya.

Rumah Emak Mertua aku telah aku besarkan. Sebuah bilik khas untuk keluarga aku apabila kami berkunjung telah aku bina, yang sebenarnya adalah syurga bagi aku dan Emak Mertua aku tu untuk meneruskan hubungan kami memuaskan keinginan nafsu seks masing-masing lagaknya sebagai suami isteri. Bilik tersebut hanya aku yang memegang kuncinya dan adik-adik ipar yang amat hormat pada aku tidak sesekali mahu mengambil kisah apa yang berlaku dalam bilik tersebut. Mereka jugak tidak pernah tahu sama ada aku ada dalam bilik tersebut atau tidak kerana ia terletak di tingkat 2. Di tingkat 2 tersebut yang tidak pernah dinaiki oleh adik-adik ipar aku kerana mereka masing-masing aku binakan bilik sendiri lengkap dengan perabut dan aku belikan set hiburan dalam bilik mereka. Tingkat atas hanya mempunyai bilik keluarga aku dan bilik Emak Mertua aku. Sebab itu apabila Emak Mertua aku naik ke atas, tiada siapa ambil peduli. Dia akan dipanggil dari bawah sahaja apabila diperlukan dan jika dia keluar dari bilik aku pun tiada siapa akan menyedarinya. Maka itu kami bebas melakukan apa sahaja ketika kami bersama. Biasanya apabila kami saling melakukan hubungan seks sumbang mahram bersama, aku akan membuka HiFi dengan kuat supaya segala bunyi semasa kami sedang saling melakukan hubungan seks sumbang mahram bersama tidak akan kedengaran.

Pada Isteri aku, selalu aku katakan bahawa aku kena kerja luar berhampiran dengan kampung Mertua aku dan aku akan tidur atau berehat di rumah Emaknya. Dia amat gembira sekali kerana aku kerap berkunjung dan menjenguk Emaknya. Pernah suatu ketika ketika aku sedang menyetubuhi lubang cipap Emak Mertua aku tu, handphone aku berbunyi. Dengan batang kote aku masih terbenam di dalam lubang cipap nikmat Emak Mertua aku tu aku menjawab handphone aku. Melalui handphone aku, Isteri aku menanyakan aku berada di mana. Aku nyatakan aku sedang berehat di rumah Emaknya.Untuk menyakinkan dirinya dia mintak untuk bercakap dengan Emaknya. Aku katakan bahawa Emaknya sedang berada di dapur tetapi dia tetap ingin bercakap dengan Emaknya lalu aku berpura-pura menjerit memanggil Emaknya sedangkan Emaknya sedang aku hempap dengan batang kote aku masih lagi tertanam di dalam lubang cipap Emaknya. Aku senyapkan selang seminit dan kemudian aku serahkan handphone aku kepada Emak Mertua aku tu yang sedang aku hempap. Emak Mertua aku tu terus mengambil handphone aku tersebut dan memulakan perbualan dengan anaknya sambil aku meneruskan henjutan batang kote aku di dalam lubang cipapnya. Aku teruskan menyorong-tarik batang kote aku di dalam lubang cipap Emak Mertua aku tu, aku menghisap kedua-dua teteknya sedang dia terus berbual-bual dengan anaknya. Aku melihat wajah Emak Mertua aku tuku menahan kenikmatan dari perlakuan hubungan seks sumbang mahram kami.

“Has,Mak tak dapat berbual panjang ni…nanti hangus lauk kat atas dapur…!!! Nanti la kita berbual lagi ye…!!!” kata Emak Mertua aku tu cuba menamatkan perbualan telefon dengan Isteri aku dan terus menyerahkan handphone aku tu kepada aku. Aku memastikan aku telah menutupnya dan selepas itu Emak Mertua aku mengerang dengan kuat kerana terlalu nikmat dengan asakkan batang kote aku. Kami meneruskan perlakuan hubungan seks sumbang mahram kami sehingga ke kemuncak.

Setiap kali aku berkunjung, akan berakhir dengan kami berdua sama-sama lemas saling melakukan hubungan seks sumbang mahram bersama berulang-ulang. Kami merasa sungguh bahagia sekali. Dalam pada itu, peti ais di bilik aku sentiasa dipenuhi dengan air tin Tongkat Ali Power Root untuk aku dan air tin Manjakani Power Root untuk Emak Mertua aku tu. Apabila hendak memulakan saling melakukan hubungan seks sumbang mahram bersama, kami akan sama-sama menonggak air tersebut dan bertahanlah perlakuan hubungan seks sumbang mahram bersama kami sehingga lebih kurang 2 jam. Dengan Tongkat Ali, batang kote aku keras menegak dan dengan Manjakani, lubang cipap Emak Mertua aku tu sentiasa sempit seperti lubang cipap anak dara…………………………….

No comments:

Post a Comment